GPE Networks bestaat 5 jaar!

1-07-2024 | Algemeen

Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat is... GPE Networks

Hiep hiep hoera! Dit jaar viert GPE Networks haar 5e jaar ondernemerschap 🥳. Binnenkort ontvangen alle actieve klanten een klein presentje ter ere van dit jubileum, want zonder jullie was het natuurlijk niet gelukt!

In de afgelopen vijf jaar hebben we mooie projecten voor jullie mogen doen: van kantoorautomatisering, tot het beheer van kritische (datacenter) infrastructuur. Dit doen we voor de meest uiteenlopende branches:

  • Cloud- en internetproviders
  • Horecagelegenheden
  • Installatiebedrijven
  • Mediabedrijven
  • Start-ups
  • Vakantieparken
  • Verenigingen
  • Webshops
  • Zorginstellingen
  • En zelfs voor andere ICT-bedrijven

Een speciale dank aan ons team: Maurice, Danny, Jeroen, Julia en Ronald. Dankzij onze gecertificeerde en ervaren specialisten kunnen we bijna elke ICT-uitdaging aan!

 

Het ontwerpproces:

Voor de nieuwsgierige lezers, geven we graag een stukje inzicht in hoe het relatiegeschenk tot stand is gekomen. Er is veel werk gestoken in het maken ervan, en dan bedoelen we ook echt veel werk. Voor het maken van het initiële ontwerp hebben we een Lego-enthousiasteling ingehuurd. Hoewel het een mooi ontwerp was, bleek dat een aantal steentjes niet besteld konden worden, waardoor we terug moesten naar de tekentafel. Na de nodige aanpassingen in het ontwerp vonden we een leverancier die ons alle Lego steentjes in bulkbestelling kon leveren. We bestelden één proefset om het ontwerp te testen, maar er was een probleem met de stabiliteit van het model. Hierop hebben we nog één laatste revisie gemaakt en driemaal bleek scheepsrecht.

Daar stond ie dan, een doos met bijna 8.000 steentjes in grote zakken gesorteerd. We zijn een hele dag bezig geweest om alle steentjes te tellen en sorteren voor elke set. Echter is een Lego-set niet compleet zonder bouwinstructies, dus die hebben we ook zelf moeten maken. Dit moest een balans worden tussen het aantal bladzijden en het behouden van duidelijke instructies (stappen). Toen we het PDF-bestand aanleverden bij de drukker bleek dat deze niet in het juiste bestandsformaat was opgeslagen. Na een korte zelfstudie, hebben we het boekje met de bouwinstructies opnieuw ontworpen in een professioneel softwarepakket voor drukwerk. Dit bestand is door de drukkerij goedgekeurd en vervolgens naar de persen gestuurd.

Als laatste stap moesten natuurlijk nog alle sets samengesteld worden; bestaande uit een doos, het zakje met Lego stenen en het instructieboekje. Het was een arbeidsintensief proces, maar we zijn stiekem best trots op het eindresultaat. We hopen dat jullie het net zo leuk vinden als wijzelf en wensen jullie veel bouwplezier!

 

LEGO bouwinstructie

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.