Cloud Back-up

Bestaat jouw bedrijf nog nadat je alle gegevens onherstelbaar verliest?

Cloud Back-up

Je kunt alle documenten uitprinten en archiveren als een vorm van back-up. Of wellicht maak je zelf elke maand een kopie van alle data naar een externe harde schijf en leg je deze in de la. Maar wat als je computer besmet raakt met een virus en alle data raakt versleuteld of onherstelbaar beschadigd? Je laatste handmatige back-up is drie weken oud, en al het papierwerk digitaliseren kost ook ontzettend veel tijd. Hoe lang duurt het voordat je weer volledig bent hersteld? Kan je überhaupt volledig herstellen? En nog belangrijker: wat is de schade? Niet alleen financiële schade maar denk ook aan imagoschade, want wat ga je tegen je klanten zeggen? Bestaat jouw bedrijf nog wel na een grote cyber aanval? De kosten van een goede back-up oplossing vallen in het niet vergeleken met de geleden schade.

Snel herstel

Het is belangrijk om te allen tijde een actuele back-up te hebben van jouw data. En nog belangrijker is, dat deze snel te herstellen is. De cloud back-up oplossing van GPE Networks biedt zekerheid. Met de speciale Virtual Drive functie kan je verder werken vanuit de back-up terwijl wij de data op de achtergrond herstellen. Zo heb je minimale stilstand met je bedrijf.

Multi-platform

Onze back-up oplossing ondersteunt vrijwel alle platformen, waaronder Windows, MacOS, Linux en Microsoft 365 (mailbox, agenda, OneDrive en SharePoint). En ook virtualisatie platformen en verschillende databases worden ondersteund.

Technologie

Dankzij TrueDelta technologie worden alleen de wijzigingen geüpload naar de cloud. Hierdoor zijn back-ups snel en efficiënt gemaakt, maar ook snel hersteld. De data wordt volledig versleuteld in Nederland opgeslagen, in een datacenter met de hoogste certificering. Een hybride oplossing is uiteraard ook mogelijk, waarbij een kopie van de versleutelde data op een lokale netwerkschijf wordt opgeslagen voor nog sneller herstel.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.