Telefonie (VoIP)

Vaste telefonie, net zo flexibel als jij bent.

Telefonie (VoIP)

De tijden van analoge lijnen en een telefooncentrale op locatie zijn voorbij. Met onze telefooncentrale in de cloud ben je verzekerd van heldere gesprekken en lage kosten. Het platform is ongekend flexibel en middels maatwerk richten wij deze helemaal voor je in.

3CX Bronze Partner
3CX Bronze Partner

Voicemail naar e-mail

Naast traditionele voicemail, heb je bij GPE Networks ook de mogelijkheid om voicemailberichten in je eigen mailbox te ontvangen. Wel zo handig, want dan kan je het bericht zo vaak beluisteren als je wilt (en pauzeren of doorspoelen natuurlijk).

Voordelen

Geen dure investeringen, en alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Afgezien van een geschikt telefoontoestel hoef je niets aan te schaffen. En het onderhoud? Dat regelen wij voor je!

Schaalbaar

Een extra telefoonnummer (of tien) nodig? Geen probleem. Is het zo druk dat je een wachtrij nodig hebt? Ook geen probleem. Wij zijn jouw flexibele partner. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Ingesproken teksten

Je kunt zelf een keuzemenu inspreken, maar GPE Networks biedt ook professionele voice-overs aan om jouw telefooncentrale helemaal compleet te maken. Van keuzemenu tot voicemail, wij spreken de teksten voor je in. Je hebt de keuze uit een mannenstem of vrouwenstem. De kosten van een professionele voice-over zijn afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid fragmenten.

Callcenter functionaliteit

Ook voor jouw bedrijf kunnen deze functies meerwaarde bieden. Denk bijvoorbeeld aan een receptionist(e) dashboard met een overzicht wie beschikbaar of in gesprek is. Maak je gebruik van onze Vast-Mobiel Integratie oplossing? Dan kan je ook zien of een mobiele telefoon in gesprek is.

Kant-en-klaar

Uiteraard levert GPE Networks ook gebruiksklare telefoontoestellen. Werkt jouw bedrijf uitsluitend met mobiele telefoons of wil je mobiele telefoons integreren in de vaste telefonie? Geen probleem! Bekijk hiervoor onze Vast-Mobiel Integratie oplossing.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.