Systeembeheer

Een goed en veilig ICT-systeem is de basis van jouw bedrijf.

Beheer & Monitoring

Een bedrijfsnetwerk bestaat uit vele componenten: een modem, router, wifi, telefonie, server(s), dataopslag en computers. Een storing in één of meer van deze componenten kan veel impact hebben op de productiviteit. Ons team van specialisten neemt het onderhoud en beheer volledig (of deels) voor jou uit handen, zodat de continuïteit van jouw bedrijf gewaarborgd blijft. Met onze proactieve aanpak en no-nonsense mentaliteit ben je te allen tijde verzekerd van een goed werkende ICT-infrastructuur.

Onderhoud

Het is belangrijk om alle componenten in jouw bedrijfsnetwerk up-to-date te houden. Als dit niet gebeurt wordt jouw bedrijf vatbaar voor cyber aanvallen met alle gevolgen van dien. Door middel van maandelijkse controles en updates van jouw ICT-infrastructuur kan dit voorkomen worden. De kosten van periodiek onderhoud vallen in het niet ten opzichte van de kosten en gevolgen van een cyber aanval.

Monitoring

Voorkomen is beter dan genezen, daarom monitoren we jouw bedrijfsnetwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht er zich onverhoopt een fout voordoen, dan krijgen we hier direct een melding van en kunnen we proactief ingrijpen om de storing op te lossen.

Servicecontract

Voor een vast bedrag per maand heb jij de zekerheid dat jouw ICT-infrastructuur goed blijft werken. Heb je een vraag of een probleem? Onze specialisten staan altijd voor je klaar, zonder onverwachte kosten achteraf.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.