Welkom bij GPE Networks

Jouw MikroTik consultant

Optimaliseer jouw netwerkinfrastructuur voor onbreekbare connectiviteit.

Netwerk Consultant

Waar kunnen we jullie mee helpen?

Ben je een klein of middelgroot bedrijf en willen jullie de netwerkinfrastructuur verbeteren? Speelt er een probleem waar jullie niet uit komen? Of willen jullie een nieuw netwerkontwerp? GPE Networks is gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken en bouwt een maatwerk netwerkinfrastructuur die aansluit bij jullie wensen en behoeften.

MikroTik Consultant

Waarom kiezen voor GPE Networks?

Bewezen expertise

Met meer dan 9 jaar ervaring in het werken met MikroTik netwerkapparatuur, brengen wij diepgaande kennis van de mogelijkheden met ons mee. Van klein kantoornetwerk tot datacenter infrastructuur, we maken een oplossing die bij jouw bedrijf past.

Erkend consultant

Sinds 2018 staat GPE Networks geregistreerd als officiële MikroTik Certified Consultant op de MikroTik website. Hier kan je ook onze certificering inzien en verifiëren.

Stabiliteit en functionaliteit

Bij GPE Networks streven we ernaar om ervoor te zorgen dat jullie netwerk perfect functioneert voor onbreekbare connectiviteit. Onze oplossingen hebben een bewezen hoge uptime en daar zijn we uiteraard hartstikke trots op.

Concept-first design

Voor de grotere ontwerpen maken we eerst een werkend concept in een lab-omgeving, zodra het migratieplan bekend is rollen we deze uit naar productie. Zo zijn jullie verzekerd van minimale downtime.

Meer dan MikroTik

Wij gaan verder dan alleen MikroTik expertise. Als Managed Service Provider (MSP) bieden wij ook uitgebreide IT-ondersteuning, probleemoplossing, periodiek en proactief onderhoud, monitoring, cloud diensten, back-up software en VoIP-oplossingen.

Klaar voor de volgende stap?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en ontdek hoe GPE Networks jullie netwerkinfrastructuur kan verbeteren. Vul onderstaand contactformulier in voor het maken van een afspraak of bel ons op 023 – 7640 540. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jullie bedrijf te laten groeien.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.