Bitdefender MDR

Managed Detection & Response geeft 24×7 toegang tot een eliteteam van cyberbeveiliging experts.

Speciale actie

We hebben onze kortingsactie vanwege de noodzaak voor uitstekende beveiliging verlengd tot en met 30 juni 2024 (actievoorwaarden zijn van toepassing). Profiteer van:

De eerste maand 50% korting op de MDR-module, daarna €12,50 per maand per apparaat.
De eerste 3 maanden gratis zakelijke antivirus, daarna €3,00 per maand per apparaat.
Bitdefender zakelijke antivirus voor smartphones voor slechts €1,90 per maand per apparaat.

Jouw 24×7 alarmcentrale

Iedereen heeft een opstalverzekering, maar niemand verwacht dat morgen zijn huis in de brand vliegt. Hetzelfde geldt voor cyber dreigingen; je verwacht niet dat jij getroffen wordt door ransomware, maar ga je wel dat risico nemen? Net als bij brand is de schade enorm en het treft alle aspecten van jullie bedrijfsvoering. Bescherm daarom vandaag nog jouw bedrijf met de 24×7 alarmcentrale van Bitdefender en loop geen onnodig risico.

Bewaking

Een maand heeft gemiddeld 720 uren waarvan er gemiddeld slechts 170-180 kantooruren zijn waarin incidenten eventueel bijgehouden kunnen worden. Dan besef je dat de ruimte tot schade zeer groot is. Het volledig bemand Security Operations Center waakt 24×7 over jouw ICT-infrastructuur.

Snelle response

Met behulp van vooraf toegestane acties kunnen de cybersecurity experts direct ingrijpen op bedreigingen voor jullie bedrijf. Vaak al binnen een paar minuten. Deze proactieve aanpak zorgt voor extra beveiliging, rust en zekerheid. Zij zijn altijd waakzaam, zodat jullie dit niet hoeven te zijn.

Vreemd gedrag

De cybersecurity experts houden ook verdacht gedrag op het ICT-systeem bij. Zo kan een aanval onderschept worden nog vóórdat deze plaatsvindt, want soms zijn aanvallen zo nieuw of zo geraffineerd, dat deze nog niet (goed) automatisch gedetecteerd worden.

De werkwijze van Bitdefender MDR

Voorkomen

De MDR-service van Bitdefender verhoogt de weerbaarheid van jullie ICT-systemen en voorkomt aanvallen in jullie bedrijf.

Detecteren

Het eliteteam van gecertificeerde beveiligingsexperts waakt proactief over jullie ICT-systemen.

Reageren

Blokkeer aanvallen met vooraf goedgekeurde ingrepen. Deze worden op maat afgestemd, zodat onderbrekingen tot een minimum worden beperkt.

Rapport

Maandelijkse rapporten geven een overzicht van jouw MDR-service, terwijl de post-mortem analyse jullie helpt om de impact op jullie organisatie te meten.

Bescherm jouw bedrijf vandaag nog tegen cyberdreigingen

Wij staan voor jullie klaar om te helpen de oplossing of de service te kiezen die het best bij jullie bedrijf past. Leg een solide fundament voor jouw cyberbestendige onderneming met 24×7 monitoring en respons, threat hunting op basis van actuele dreigingsinformatie en adviezen van experts tegen een betaalbare prijs.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.