Vast-Mobiel Integratie

Bereikbaar zoals jij dat wilt, met alle functies van de vaste telefoon, maar dan op je mobiel.

Vast-Mobiel Integratie

Onze vast-mobiel oplossing is perfect voor ondernemers die vaak op pad zijn, bedrijven met veel collega’s in het veld (zoals monteurs en installateurs) of geen vaste werkplekken hebben. Je mobiele telefoon functioneert alsof het een vast toestel is, en gebruikt hierbij je vaste telefoonnummer. Via de Flexibel App kan je kiezen welk telefoonnummer anderen zien als je ze belt; jouw vaste nummer, doorkiesnummer, 06-nummer of anoniem. Ben je een dagje ziek of niet bereikbaar? Schakel eenvoudig via de app alle gesprekken door naar voicemail of een collega.

Vast-mobiel werkt meestal via een app en mobiele data (of wifi). Dit werkt echter niet optimaal. Onze oplossing is anders en werkt via het GSM-netwerk. Je hebt dus geen internetverbinding nodig om te kunnen bellen, het werkt dus zelfs op een Nokia 3310. Bij al onze mobiele abonnementen krijg je onbeperkt bellen, ook met je vaste telefoonnummer (mits je via je mobiele telefoon belt).

Jouw huidige mobiele abonnement wordt vervangen met een speciale VaMo (vast-mobiel) simkaart en abonnement. Bellen doe je zoals je nu ook doet. Daarnaast kun je collega’s bellen op hun extensie, gesprekken doorverbinden of in de wacht zetten en groepsgesprekken voeren.

Voicemail naar e-mail

Naast traditionele voicemail (bellen naar 1233), heb je ook de mogelijkheid om voicemailberichten in je eigen mailbox te ontvangen. Wel zo handig, want dan kan je het bericht zo vaak beluisteren als je wilt (en pauzeren of doorspoelen natuurlijk).

Maandelijks opzegbaar

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en worden automatisch per maand verlengd. Zo kun je gemakkelijk op- en afschalen en betaal je nooit teveel.

Maatwerk is mogelijk

Wij denken graag met je mee voor de voordeligste oplossing en kunnen ook maatwerk bieden. Denk hierbij aan groepsbundels, een gezamenlijke databundel en korting bij afname van meer dan 15 mobiele abonnementen.

Kosten

Elk mobiel abonnement, met uitzondering van Sim2PBX, is inclusief één gebruiker (extensie) op de telefooncentrale en één 06-nummer (bestaand of nieuw). Een extra telefoonnummer (regionaal, 06 of 085) kost € 1,- per maand. De eenmalige activatie- en porteringskosten bedragen € 25,- per extra telefoonnummer. Voor het configureren van de telefooncentrale rekenen wij set-up kosten. Neem je meer dan 25 VaMo simkaarten bij ons af, dan nemen wij de set-up kosten voor onze eigen rekening.

Sim2PBX *

Pay-As-You-Go**

Data: N.V.T.***

€ 8,- p.m.

€ 25,-
activatie- en porteringskosten

Basis

Onbeperkt EU**

Data: 2GB

€ 18,- p.m.

€ 25,-
activatie- en porteringskosten

Veel

Onbeperkt EU**

Data: 10GB

€ 24,- p.m.

€ 25,-
activatie- en porteringskosten

Maximaal

Onbeperkt EU**

Data: 20GB

€ 30,- p.m.

€ 25,-
activatie- en porteringskosten

* Deze sim is voice-only (geen data) voor binnen Nederland.

** Wij hanteren een ‘fair-use policy’ op onze abonnementen. Onbeperkt bellen 1500 belminuten, onbeperkt data 20 GB en voor de PAYG hebben wij een FUP van 300 minuten op de airtime. Zodra de fair-use policy met regelmaat of extreem overschreden wordt is het mogelijk dat hier de buitenbundel-toeslag voor wordt gerekend.

*** Ook bij ons is ‘roam like at home’ met de bijbehorende EU-regels van toepassing. Voor de databundels geldt een fair-use policy van maximaal 3 GB in de EU (mits toereikend vanuit afgenomen bundel).

Download de FlexiBel app voor Apple of Android.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.