Netwerkbeheer

Altijd en overal verbonden met de zaak.

Netwerk & Wifi

Een goede en stabiele internetverbinding is de basis van elk bedrijf. Veel van jouw applicaties werken waarschijnlijk in de cloud, denk hierbij aan e-mail, telefonie, CRM-pakket en branche specifieke software. Als deze slecht of niet bereikbaar zijn heeft dat een grote impact op de productiviteit van jouw bedrijf met mogelijk financiële gevolgen.

Zorgeloos

Wij leveren netwerkoplossingen op maat, zowel bekabeld als draadloos, waarmee jouw bedrijf altijd verbonden blijft. Heeft de internetprovider storing? Dan bellen wij voor jou met de helpdesk zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Met een 4G/5G back-up verbinding kan jouw bedrijf tijdens de storing gebruik blijven maken van het internet. En met onze unieke fail-over oplossing merk je hier helemaal niets van.

Beveiliging

Het internet zit vol met gevaren, van virussen tot hackers. Een goede beveiliging is dus kritisch voor jouw bedrijf, want als dit niet goed geregeld is loop je het risico op cyber aanvallen. Onze specialisten weten hoe ze deze bedreigingen buiten de deur moeten houden en helpen jouw bedrijf graag met een passende oplossing. Zoals een professionele firewall en optimalisatie en beveiliging van het bedrijfsnetwerk.

Monitoring

Door middel van 24/7 monitoring kunnen we mogelijke problemen vroegtijdig signaleren en proactief actie ondernemen om de storing te verhelpen. Via een interactief dashboard kan je zelf de status van jouw bedrijfsnetwerk inzien.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.