Webdesign & SEO

Een professionele website nodig? Onze webdesigners staan voor je klaar.

Webdesign & SEO

De website is vaak het visitekaartje van een bedrijf. Een website is ontzettend belangrijk voor communicatie met (potentiële) klanten. Bezoekers moeten makkelijk en snel alle informatie kunnen vinden. Onze webdesigners maken professionele websites, waaronder ook webshops, helemaal naar jouw wens.

Wij maken websites bij voorkeur in WordPress, ’s werelds meest gebruikte gratis CMS (Content Management System). Na oplevering heb je de mogelijkheid om zelf zaken aan te passen, bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen. Dit is net zo makkelijk als in Microsoft Word.

SEO

Zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van de website zodat deze beter gevonden kan worden in bijvoorbeeld Google. Een betere vindbaarheid resulteert in meer bezoekers en dus meer potentiële klanten. Voor goede SEO is het dus belangrijk om de zoektermen in kaart te brengen. Waarop kun jij gevonden worden? Hoe algemener de zoekterm is, hoe lastiger het is om bovenaan te staan. Wist je al dat jouw positie in de Google zoekresultaten door meer dan 200 factoren worden bepaald, waaronder de inhoud van de teksten en de snelheid van jouw website?

Onderhoud

Net als een auto, heeft een website ook onderhoud nodig. Wanneer je een website niet update, loop je het risico gehackt te worden. De kosten voor het herstellen van een gehackte website zijn vaak hoog, en in het ergste geval moet de website helemaal opnieuw gebouwd worden. Met het WordPress onderhoudsabonnement van GPE Networks is dit verleden tijd en heb je geen zorgen over de veiligheid van je website. Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.

Persoonlijke service, eerlijk advies en slimme oplossingen: wij zijn jouw complete ICT-partner.