TELEFONIE (VoIP)

VASTE TELEFONIE, NET ZO FLEXIBEL ALS JIJ BENT.

Telefonie (VoIP)

De tijden van analoge lijnen en een telefooncentrale op locatie zijn voorbij. Met onze telefooncentrale in de cloud ben je verzekerd van heldere gesprekken en lage kosten. Het platform is ongekend flexibel en middels maatwerk richten wij deze helemaal voor je in. En dat al vanaf € 2,50 per maand!

Voordelen

Geen dure investeringen, en alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Afgezien van een geschikt telefoontoestel hoef je niets aan te schaffen. En het onderhoud? Dat regelen wij voor je!

Schaalbaar

Een extra telefoonnummer (of tien) nodig? Geen probleem. Is het zo druk dat je een wachtrij nodig hebt? Ook geen probleem. Wij zijn jouw flexibele partner. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.

Voicemail naar e-mail

Naast traditionele voicemail, heb je bij GPE Networks ook de mogelijkheid om voicemailberichten in je eigen mailbox te ontvangen. Wel zo handig, want dan kun je het bericht zo vaak beluisteren als je wilt (en pauzeren of doorspoelen natuurlijk).

Callcenter functionaliteit

Ook voor jouw bedrijf kunnen deze functies meerwaarde bieden. Denk bijvoorbeeldaan een receptionist(e) dashboard met een overzicht wie beschikbaar of in gesprek is. Maak je gebruik  van onze Vast-Mobiel Integratie oplossing? Dan kun je ook zien of een mobiele telefoon in gesprek is.

Ingesproken teksten

Je kunt zelf een keuzemenu inspreken, maar GPE Networks biedt ook professionele voice-overs aan om jouw telefooncentrale helemaal compleet te maken. Van keuzemenu tot voicemail, wij spreken de teksten voor je in. Je hebt de keuze uit een mannenstem of vrouwenstem. De kosten van een professionele voice-over zijn afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid fragmenten.

Kant-en-klaar

Uiteraard levert GPE Networks ook gebruiksklare telefoontoestellen. Werkt jouw bedrijf uitsluitend met mobiele telefoons of wil je mobiele telefoons integreren in de vaste telefonie? Geen probleem! Bekijk hiervoor onze Vast-Mobiel Integratie oplossing.

Kosten

Professionele telefonie hoeft helemaal niet duur te zijn, vanaf € 2,50 per gebruiker (extensie) per maand kun jij al profiteren van de vele mogelijkheden. Dit is inclusief, alle functies. Je betaalt dus nooit extra voor bijvoorbeeld, een wachtrij of keuzemenu. De belkosten berekenen wij per seconde, wel zo eerlijk!

Je krijgt van ons één gratis telefoonnummer. Dit mag een bestaand nummer zijn of een nieuw nummer (regionaal, 06 of 085). Een extra telefoonnummer kost
€ 1,- per maand. De eenmalige activatie- en porteringskosten bedragen € 15,- per telefoonnummer, ook voor het gratis telefoonnummer.

Starter

(1-9 gebruikers)

€ 3 per gebruiker
Belkosten per seconde

1 gratis telefoonnummer ¹

Groot

(Meer dan 50 gebruikers)

Vanaf € 80,- per maand
Belkosten per seconde

2 gratis telefoonnummers ¹
Gratis set-up en configuratie

¹) Excl. eenmalige activatie- en porteringskosten